کامل ترین آموزش تهیه ی کمپوت سیب | سریع ترین روش پخت آسان
آموزش تهیه ی كمپوت سيب :
کمپوت سیب يكي از راحت ترين دسرهايي هستش كه همه خانوم ها شايد در طول عمرشان حداقل يكبار درست كرده باشند.
كمپوت اين ميوه خوشمزه يكي از سالم ترين و خوشمزه ترين و در حين ساده ترين دسرهايي هست كه مي توانيم ما استفاده كنيم. هركس بر طبق سليقه شخصي خود مي تواند آموزش كمپوت سيب رو بگويد. بستگي به سليقه افراد دارد كه از چه نوع سيبي براي كمپوت استفاده كنند ترش يا شيرين، قرمز، سبز يا زرد باشد؟
معمولاٌ افراد براي استفاده از ميوه ها در تمام فصل ها و جلوگيري از خراب شدن آنها، ميوه ها را به كمپوت تبديل مي كنند. براي اطمينان از تميزي و سالم بودن آن با خيال آسوده بهتر است خودتان آن را تهيه كنيد. يكي از از اين كمپوت ها كه ما مي خواهيم براي شما توضيح دهيم آموزش كمپوت سيب مي باشد. آموزش كمپوت سيب بسيار ساده و آسان است. با ما همراه باشيد تا شما را با طرز تهيه كمپوت سيب خانگي آشنا كنيم.
همچنین میتوانید با خرید نهال سیب این میوه ی ارزشمند را در باغچه ی منزل خود پرورش داده تا لذت پرورش نهال سیب را هم تجربه کرده باشید .
دستور لازم جهت درست کردن كمپوت سيب
براي آموزش كمپوت سیب راه های ساده و متنوعی وجود دارد که در زیر به معرفی نمونه ای از آن می پردازیم. ابتدا بايد مواد اوليه اون رو فراهيم كنيم:
5 عدد سيب
5 قاشق غداخوري شكر
2 قاشق غذاخوري گلاب
2 قاشق غذاخوري سركه
2 قاشق غذاخوري آبليمو طبيعي و تازه
مراحل گام به گام تهيه و آموزش كمپوت سيب
در اينجا مي خواهيم مراحل گام به گام تهيه و آموزش كمپوت سيب خانگي را برايتان با زباني ساده توضيح دهيم. قبل از هركاري اول بايد سيب هاموتو بشوريد بعد هر نوع سيبي كه به دلخواه انتخاب كرده بوديد رو پوست بكنيد و به اندازه ي دلخواه خودتون ببرديشون. دقت كنيد كه هسته و پوست سيب ها كاملا جدا شده باشند. اين موضوع بسته به سليقه و علاقه شما دارد كه دوست داشته باشيد هسته آن را جدا كنيد يا نه؟
مرحله ي بعد 3 ليوان آب همراه سركه رو داخل كاسه بزرگ بريزيد و سيب هاي پوست كنده شده رو به آرامي داخل كاسه بزاريد. حالا داخل قابلمه بزرگ 2 ليوان آب، شكر و آبليمو بهش اضافه كنيد و به ارامي باهم مخلوط كنيد تا شكر كاملا حل بشود و سيب هاي داخل آب و سركه رو كه بعد 5 دقيقه كه باهم بودن در مياريم يه نكته ي مهم كه بايد بدانيد بخاطر اين سيب ها رو داخل سركه ميزارن كه سيب ها تغيير رنگ ندهد، كدر رنگ نشود و همان رنگ اوليه خود را داشته باشند. بعد از اينكه سيب ها رو از مخلوط آب و سركه درآورديد آنها را آرام آرام به قابلمه اضافه كنيد. يك نكته ي خيلي مهم حين پختن كمپوت سيب بايد به آن توجه شود اينكه حتما درب قابلمه در حين پختن بايد كاملا بسته باشد.
مراحل بعدی پخت آموزش كمپوت سيب
در اين مرحله پختن آموزش كمپوت سيب بايد حدود 30 دقيقه بپزد. اگر زمان بيشتري روي شععله بماند شكل اوليه ي سيب ها از بين مي رود. بهتره هر چند دقيقه يكبار سري به قابلمه زده بشود تا به اندازه ي دلخواه پخته بشن در مرحله نهايي آموزش پخت كمپوت گلاب بهش اضافه كنيد تا كمپوت ها مزه و بوي خوشي به خودش بگيرند. اگر دوست داشتيد كه شربت كمپوتتون غليظ تر بشه سيب ها رو از قابلمه بيرون بياريد تا شربت كمي بيشتر بجوشه و غليظ تر شود.
حالا كمپوت ما آماده شدند و بايد اجازه بديم كه سرد بشن. بعد سرد شدن بهتره داخل ظرف شيشه اي بزاريم تا سر پر بشه بعد شهد رو بهش اضافه كنيم. طوري كه هوايي داخل شيشه مربا باقي نماند. و در يخچال نگهداريش كنيم تا مدت بيشتري ماندگاري داشته باشد و بعد سرد شدن ميل كنيد. اگر قصد داريد كمپوت را در فصل زمستان نگهداري كنيد بايد سيب هايي انتخاب كنيد كه اصلا هيچونه زدگي و خرابي نداشته باشند. و نبايد سيب ها رو خورد كنيد. به همين راحتي آموزش كمپوت سيب رو براتون بازگو كرديم.
همچنین سایت .simplycanning اموزش های بسیار خوبی در این زمینه را قرار داده که در صورت تمایل و تسلط به زبان انگلیسی مطالعه فرمایید .
آموزش كمپوت سيب خانگي به صورت فوري
براي آموزش كمپوت سيب خانگي به صوت فوري بعد جداكردن هسته ها از سيب، سيب ها رو روي سيني مخصوص فر قرار مي دهيم و روي آن شكر مي پاشيم. به مدت 2 دقيقه داخل فر مي گزاريم و بعد 2 دقيقه سيب ها رو برعكس مي كنيم تا 2 دقيقه ي ديگر درون مايكروفر قرار باشد. البته مي توانيم به جاي شكر از عسل استفاده كنيم. بستگي به سليقه ي افراد دارد.
Leave a Reply
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.