فواید زردالو خشک در درمان فشار خون بالا
درمان فشار خون با زردآلو خشک می تواند نشان دهنده خاصیت های موجود در این محصول خوشمزه و خوش عطر باشد که ممکن است شما تا به حال در مورد این خاصیت از زردآلو خشک آشنایی نداشته باشید. با ما همراه باشید تا با اشاره به خواص این محصول فوق العاده به راهکار های کنترل فشار خون و درمان فشار خون نیز اشاره کنیم.
مصرف زردآلو خشک:
زردآلو از میوه های خوشمزه و مغذی فصل تابستان است که طبع سرد و تر دارد و معمولا طرفداران زیادی دارد. با توجه به تحقیقاتی که صورت گرفته مشخص شده است که بتاکاروتن موجود در زردآلو احتمال خطر ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان ریه و معده را کاهش می دهد به همین منظور افرادی که مصرف منظم زردآلو را در رژیم غذایی خود قرار می دهند می توانند به دریافت مقدار بتاکاروتن کافی برای بدن کمک کنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره ی نهال زردالو، روی عبارت خرید نهال زردالو کلیک کنید.
البته امکان مصرف زردآلو در دیگر فصل ها وجود ندارد به همین دلیل شما می توانید دیگر فرآورده های این محصول از جمله زردآلو خشک را مصرف کنید و از خواص درمانی آن بهره ببرید. در فرایند خشک کردن زردآلو خشک باید حتما از زردآلو های مرغوب استفاده کنید تا کیفیت نهایی محصول شما نیز مطلوب باشد. برای این محصول خوش طعم خواص و فواید زیادی ذکر شده است از جمله:آنتی اکسیدان،ویتامین A،ویتامین C و مواد معدنی که وجود هر کدام از این خواص می تواند برای بدن شما مفید باشد.
توصیه می شود حتما مصرف برخی میوه های خشک از جمله زردآلو خشک را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید زیرا محصولات طبیعی و ارگانیک علاوه بر طعم خوش و مطلوبی که دارند می توانند به سلامت بدن و در نهایت سلامت قلب شما کمک کنند.
زردآلو خشک و درمان فشار خون:
غالبا بیشتر میوه های تابستانی منبع خوبی از ویتامین ها و پتاسیم می باشند که برای بدن بسیار مفید است. از جمله میوه هایی که سرشار از ویتامین و پتاسیم است زردآلو می باشد.
با توجه به تحقیقاتی که انجام گرفته مصرف زردآلو در فصل تابستان و زردآلو خشک در دیگر فصل ها می تواند در کاهش فشار خون در افرادی که از این بیماری رنج می برند موثر باشد. زیرا مصرف این محصول به جذب پتاسیم در بدن شما کمک می کند.
جالب است بدانید خوردن زردآلو خشک باعث آرامش می شود و غالبا برای افرادی که در طول روز فعالیت های فکری زیادی دارند توصیه می شود. در واقع از میوه های مفیدی است که کلسترول خون را کاهش داده و اگر مصرف آن منظم باشد به مراتب سلامت قلب را نیز در بر خواهد داشت. همچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را در افراد بیمار کاهش می دهد. در واقع مصرف زردآلو یا زردآلو خشک باعث افزایش سطح HDL(کلسترول خوب خون)می شود و این افزایش به سلامت بدن شما کمک می کند همچنین جذب ویتامین C و آهن موجود در زردآلو خشک باعث درمان در افرادی که فشار خون بالایی دارند می شود.
در واقع وقتی شما اقدام به خوردن زردآلو می کنید فرایند هضم نیز به تدریج صورت می گیرد و قند موجود در زردآلو جذب خون می شود و تاثیرات و نقش لازم را برای بدن شما ایفا می کن
زردآلو خشک به دلیل داشتن فیبر به بهبود عملکرد دستگاه گوارشی کمک می کند. از زردآلو خشک برای تهیه مارمالاد،مربا و تزیین کیک نیز میتوان استفاده کرد. البته برخی افراد به روش سنتی اقدام به خشک کردن برگه زردآلو می کنند که محصولی طبیعی و کاملا ارگانیک به دست می آید لازم به ذکر است که استفاده از گوگرد برای خشک کردن زردآلو روش خوبی نیست زیرا کیفیت محصول نهایی شما پایین آمده و مواد مفید آن از بین می رود.
لازم است در تهیه زردآلو خشک به برخی نکات مهم توجه ویژه داشته باشید،برای مثال محصولی را تهیه کنید که به روش صنعتی خشک شده باشد و هیچگونه مواد افزودنی مانند نمک یا شکر و یا در مواردی رنگ های خوراکی برای خوشرنگ شدن محصول استفاده نکرده باشند،از تازه بودن محصول اطمینان حاصل کنید سپس اقدام به خرید کنید،توجه داشته باشید رنگ زردآلو خشک شما تیره نباشد،بعد از خرید حتما در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود توجه به این نکات،در خرید محصولی با کیفیت برای شما کمک می کند.
بعد از خرید زردآلو خشک شما می توانید با مصرف روزانه یک فنجان زردآلو خشک که دارای فیبر،پتاسیم،املاح زیاد می باشد به عملکرد مطلوب بافت ها و برخی اندام های بدن کمک کنید. در واقع پتاسیم علاوه بر کاهش فشار خون به کاهش بروز سکته و استحکام استخوان ها کمک می کند تحقیقاتی که در زمینه تغذیه و صنایع غذایی صورت گرفته این خاصیت در زردآلو خشک را تایید می کند. پس می توانید کودکان را نیز به مصرف این محصول خوشمزه و پر خاصیت تشویق کنید و مصرف زردآلو خشک را به جای تنقلات مضر جایگزین کنید. تحقیقاتی که در زمینه تغذیه و صنایع غذایی صورت گرفته این خاصیت در زردآلو خشک را تایید می کند.
همیشه مصرف محصولات ارگانیک و طبیعی در سبد غذایی ایرانیان بوده است و از گذشته تا امروز از این محصولات استقبال گرمی می شده است. در گذشته افراد با مصرف این محصولات مخصوصا زردآلو خشک در برخی غذا ها متوجه خاصیت درمانی آن نیز می شده اند.
نظرات کاربران