خواص سیب

معجزه ی مصرف سیب | تقویت قلب و عروق | تابستان 1399

سیب معجزه ی سلامتی برای بدن

يكي از مهم ترين و اصلي ترين خواص سيب براي قلب است. اين ميوه سبب كاهش كلسترول و چربي خون مي شود. مواد داخل اين میوه‌ شيرين آبدار از نشست كلسترول بر روي دیواره‌ رگ ها و گرفتگي عروق پيشگيري خواهد كرد. به همين علت باعث افزايش سلامت قلب مي شود. به راحتي و با اطمينان كامل مي توان گفت سيب براي قلب به عنوان متخصص قلب و عروق عمل مي كند. در ادامه‌ مطلب مي خواهيم شما را با چگونگي تأثیر گذاري ميوه آبدار و پرخاصيت سيب براي قلب آگاه كنيم لطفاً ما را تا آخر اين مطلب همراهي كنيد.

طبق تحقيقات انجام شده محققان آمريكايي بيان كردند كه خوردن يك سيب برای قلب در طول روز مي تواند شما را از مراجعه كردن به متخصص قلب و عروق باز دارد. در ادامه‌ اين تحقيقات خاطر نشان كردند كه با تغيير بسيار كوچكي در رژيم غذايي و گنجاندن ميزان يك يا دو عدد سيب رسيده در برنامه‌ غذايي روزانه هر فرد مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي را كاهش دهد. حتي يك عبارت معروفي وجود دارد كه مي گويند با خوردن يك سيب در طول روز ما را از رفتن نزد دكتر قلب بي نياز مي كند.

همچنین میتوانید لذت داشتن نهال سیب را در باغچه ی خود با خرید نهال سیب نکمیل کنید ، جهت مشاهده ی بیشتر میتوانید در اینجا کلیک کیند .

آشنایی با مهم ترین فواید سيب براي قلب

از مهم ترین فواید سیب برای قلب کاهش میزان كلسترول خون است. همان گونه که می دانید هنگامي كه ميزان كلسترول خون بالا باشد بر جريان خون تأثیر مي گذارد و حتماً بايد اين ميزان كلسترول كاهش پيدا كند. سيب داراي مواد مغذي و شيميايي گياهي مي باشد كه به ترتيب مي توان آن‌ها را به نام هاي فيتونوترينت و فيتوكميكال ناميد. اين مواد مي توانند به عنوان آنتي اكسيدان قوي و مناسبي عمل بكنند و كلسترول اضافي را از خون خارج كنند. و اين راهكار بسيار قوي در مقابل بيماري قلبي مي باشد. فعاليت آنتي اكسيداني اين ميوه باعث كاهش اكسيداسيون چربي ها خواهد شد. به اين ترتيب تأثیر منفي انواع چربي ها بر روي رگ هاي خوني كاسته مي شود.

سیب به عنوان یکی از میوه های پرطرفدار به دليل داشتن فلاوونوئيدهاي كه در پوست آن مي باشد مي تواند ميزان پروتئين واكنشي (CRP)‌ را در رگ هاي خوني كم بكند و از التهاب رگ هاي خوني جلوگيري كند. اين نوع پروتئين با التهاباتي كه در سيستم قلبي عروقي ارتباط نزديكي دارند و كاهش اين ميزان پروتئين سلامت قلب را تضمين مي كند.  به همين دليل سيب براي قلب مفيد مي باشد. حتي پوست سيب حاوي آنتي اكسيدان هاي مانند پلي فنول ها مي باشد كه به كنترل فشار خون و سلامت قلب كمك فراواني مي كند. به همين خاطر است كه بهتر است پوست سيب هم همراه سيب خورده شود. در كل مجموع تركيب مواد موجود در اين ميوه بسيار مفيد است. شامل كربوهيدرات ها، فيبر، پتاسيم، ويتامين c ، ويتامين k، منيزيم، مس و آهن مي باشد. كه همه‌ اين مواد موجود در سيب براي قلب لازم و ضروري است.

همچنین میتوانید لذت داشتن نهال سیب را در باغچه ی خود با خرید نهال سیب نکمیل کنید ، جهت مشاهده ی بیشتر میتوانید در اینجا کلیک کیند .

آشنایی با ممنوعیت‌های خوردن سیب برای قلب

آیا خوردن سیب برای قلب دارای ممنوعیتی می باشد؟ باید گفت ميوه پرخاصيت سيب به دليل نداشتن مواد مضر سلامت قلب را تضمين خواهد كرد. به بيماران قلبي هميشه توصيه خواهد شد كه روزي يك يا دو عدد سيب متوسط را مصرف كنند. برخي مواد مانند چربي هاي اشباع، كلسيم و سديم كه مصرف زيادي اين مواد براي سلامت قلب مضر مي باشند. اين ميوه سرشار از پتاسيم است. پتاسيم يك ماده‌ معدني مناسب براي كاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب مي باشد. اگر ميزان فشار خون بالا باشد پتاسيم خطر ابتلا به حملات قلبي را تا حدودي مي تواند كاهش دهد.

آشنایی با عملکرد سيب براي قلب

قلب از مهم ترين اعضاي بدن مي باشد. سيب براي قلب به عنوان تقويت كننده آن عمل مي كند. حتي بوي اين میوه‌ خوشبو در تقويت قلب مؤثر خواهد بود. در طب سنتي هم بيان شده از سيب به عنوان شادي بخش و تقويت كننده قلب ياد مي كنند. عملكرد يا وظیفه‌ قلب، رساندن زندگي به كل اعضاي بدن مي باشد. بنابراين سلامت و تقويت آن به سلامت ديگر اعضاي بدن ارتباط مستقيمي خواهد داشت. از مهم ترين خواص سيب مي توان كمك به بيماري هاي قلبي، كم خوني، ديابت، روماتيسم، و انواع سرطان، اختلالات معده، كيسه صفرا و … مي توان نام برد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + هفت =