طوقه درخت کجاست؟ (معرفی و درمان تخصصی کرم طوقه)

طوقه درخت کجاست؟ (معرفی و درمان تخصصی کرم طوقه)

۱۴۰۲-۰۸-۰۸

کرم طوقه درخت به چه معناست:

آشنایی کامل با آفت کرم طوقه درخت؛ و روش های درمان آن از نیاز های اساسی در باغداری های امروزی می باشد با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در خصوص علت آفت کرم طوقه،میزان خسارت آفت کرم طوقه،درمان آفت کرم طوقه و ریشه درختان میوه، در اختیار شما قرار دهیم.

آفت کرم طوقه را با نام کرم ریشه خوار نیز می شناسند،حشراتی که خطرناک بوده و به درخت آسیب جدی وارد می کنند،معمولا خسارت این نوع آفت بیشتر متوجه درختان یا نهال های میوه دار است و کمتر درختان دیگر را مورد هدف قرار می دهند.

کرم طوقه درخت؛ در زمستان را به صورت لارو در سرپناهی می گذراند و فعالیت خود را در فصل بهار در زمان رشد درختان آغاز می کند،این آفت از لحاظ تولید نسل تقریبا یک نسل دو تا سه ساله دارد و این نشان دهنده این است که کنترل کردن آن نیازمند دقت بیشتری است و میزان خسارت آن نیز بیشتر خواهد بود. کرم طوقه و ریشه درختان میوه، چنانچه به مرحله مهار یا کنترل نرسد خسارت شدیدی وارد می کند و آن را یکی از آفت های ویرانگر می دانند که باغات را تهدید می کند.

جالب است بدانید کرم های طوقه قادر است در تنه اصلی درخت کانال هایی ایجاد کند و آوند ها را که یکی از قسمت های اصلی درخت می باشند ،کامل از بین ببرد که این اقدام درخت را با کمبود غذا روبرو می می کند و رفته رفته درخت از حالت رشد طبیعی خود خارج شده و ضعیف می شود.

البته کرم طوقه درخت، علاوه بر ریشه درخت به شاخه ها نیز آسیب وارد می کند،یکی از توصیه های اساسی برای باغداران که باید بسیار مورد توجه قرار دهند و دقت کافی داشته باشند رعایت نکات بهداشتی می باشد زیرا بسیاری از بیماری ها و آفات دقیقا به دلیل سهل انگاری یا عدم رعایت بهداشت نفوذ می کنند پس باید رعایت بهداشت در باغ،مخصوصا باغ های بزرگ  به خوبی رعایت شود.

کرم طوقه درخت چیست

علائم و میزان خسارت آفت کرم طوقه درخت:

علائم کرم طوقه درختان، دقیقا زمانی می باشد که این آفت فعالیت خود را آغاز کرده است و  شروع به تغذیه می کند،یکی از علائم بارز در درختان آلوده به آفت کرم طوقه ضعف درخت و متوقف شدن رشد آن می باشد.

فعالیت اصلی این آفت در قسمت ریشه درخت می باشد که کرم طوقه با ایجاد سوراخ بر پوست درخت دالان هایی ایجاد می کند و فعالیت خود را آغاز می کند این دالان ها بعد از تغذیه از فضولات لارو ها پر می شود.  تغذیه آفت از ریشه به تدریج موجب ضعف درخت می شود یعنی ریشه درخت با کمبود تغذیه روبرو می شود و این روند هر چقدر ادامه پیدا کند در نهایت مرگ درخت را در بر خواهد داشت.

البته این آفت بر شاخه‌ها هم تاثیر منفی دارد و باعث می شود یکباره به صورت کال قطع شده یا با وزش باد به زمین بیفتند  و این نشان دهنده این است ارتباط ریشه با شاخه ها از بین رفته و تغذیه نمی شوند.

همانطور که اشاره شد آفت کرم طوقه و ریشه درختان میوه دار؛ را تحت تاثیر قرار می دهد،و قطعا تاثیر مخرب خود را بر روی میوه ها نیز خواهد داشت،این آفت رشد و تکامل طبیعی میوه را متوقف می کند و باعث بدشکل شدن میوه ها می شود که در مواردی میوه توانایی ماندن روی شاخه را نخواهد داشت و روی زمین می افتد اما در مواردی هم میوه ها بر روی شاخه می مانند اما کیفیتی نداشته  و رشد نخواهند کرد.

برگ درختان نیز خیلی زودتر از موعد دچار ریزش می شود،کرم ها نیز پیش روی خود را تا جایی ادامه می دهند که درخت به طور کامل از بین برود. جالب است بدانید برخی اقدام موجب فعالیت بیشتر این آفت ها می شود مثلا توجه نداشتن به آبیاری اصولی و عدم مدیریت صحیح در باغداری منجر به فعالیت بیشتر آفت کرم طوقه خواهد شد.

روش های درمان آفت کرم طوقه درخت:

در خصوص مبارزه با آفت کرم طوقه باید اشاره کرد هیچ روش خاصی که بتوان به کمک آن این آفت را کامل مهار کرد وجود ندارد  بلکه میتوان نسبت به کنترل کردن آن اقداماتی انجام داد،و توجه داشته باشی چنانچه در مراحل ابتدایی فعالیت کرم طوقه اقدامی به منظور از بین بردن آن صورت نگیرد خسارت شدیدی به درختان باغ وارد خواهد کرد که ممکن است جبران ناپذیر باشد. و اما روش های درمان آفت کرم طوقه:

۱: تقویت درختان:

حتما می دانید که همیشه درختان ضعیف تر مورد حمله آفات قرار میگیرند،درختانی که آبیاری اصولی ندارند و یا نسبت به تغذیه آنها هیچ اقدامی صورت نمی گیرد،به همین منظور به باغداران توصیه می شود همیشه نژاد های قوی را برای کاشت در نظر داشته باشند  تقویت درخت را از همان ابتدای کاشت یعنی زمانی که نهالی کم سن و سال است آغاز کنند تا نهال نسبت به آفات مقاوم باشد.

۲: رعایت بهداشت:

در خصوص این مورد پیشتر توضیحاتی داده شد،و نشان دهنده این است که رعایت بهداشت در باغداری یک نکته بسیار مهم می باشد که باید مورد توجه باغدار قرار گیرد. پاییز زمان ریزش برگ ها و خزان شدن درختان است و معمولا آفت ها زمستان را درون برگ های ریخته شده پای درختان می گذرانند، به همین منظور باغدارن می توانند نسبت به از بین بردن برگ ها اقداماتی انجام دهند تا از ورود آفت جلوگیری کنند. همچنین برخی درختان ضعیف یا خشکیده نیز منبع آفت می باشند که باید نسبت به از بین بردن آن نیز اقدام کرد.

۳: استفاده از شکارچیان کرم طوقه درخت:

افرادی که باغ هایی در حجم وسیع دارند باید نسبت به برخی گونه که از مبارزان واقعی با آفات می باشند محافظت کنند چرا که یکی از راه های مفید در کنترل آفت می باشند،پرندگان و برخی حیوانات از کرم های طوقه تغذیه می کنند و نسل آنها کاهش پیدا می کند. از جمله حیوانات مبارز با کرم طوقه موش کور،پرنده سیاه و وزغ می باشد.

جهت خرید نهال با ما در تماس باشید

خرید نهال اصل اون هم با ضمانت بازگشت واقعی کالا برای خریداران یک دغدغه محسوب میشه. گلد نهال با مجوز رسمی جهاد کشاورزی و ارائه فاکتور رسمی، انتخابی مطمئن برای شما خواهد بود. همین حالا با ما در تماس باشید.

نظرات کاربران