معرفی بهترین نهال به

بهترین نهال به

نکات خرید بهترین نهال به:

حتما شما هم توجه خاص مادربزرگ ها به میوۀ به، به دانه و یا پخت مربای به و شربت به  لیمو را به یاد دارید! این میوۀ زردرنگ که دارای طیفی از رنگ زرد است؛ گونه های مختلفی دارد که همۀ آن ها را با نام به می شناسیم و شاید خیلی متوجۀ تفاوت نژاد و گونۀ آن نشویم. در این مقاله قصد داریم که انواعی از بهترین نهال به، که توسط باغداران ایرانی بیشترین بهره برداری را داشته، معرفی کنیم.

معرفی میوه به:

میوۀ به که با سیب و گلابی از یک خانواده است، میوه ای زرد رنگ، پرزدار و گوشتی است که خاستگاه آن به آسیای جنوب شرقی، مدیترانه و روم باستان می رسد و بومی مناطقی چون ایران، ازبکستان، ترکیه، مقدونیه و یونان است.

عموماً این میوۀ معطر را نمی توان بلافاصله پس از چیدن از درخت مصرف کرد و بیشتر برای تهیۀ مربا، ژله، شربت و غذا مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه که دارای شکلی نسبتاً نامنظم بوده و میوه ای پاییزی به حساب می آید و یکی از پایه های اصلی غذایی چون تاس کباب است، از خانوادۀ گلسرخیان بوده و رایحه ای خاص و طعمی گس دارد و بعد از پخت صورتی رنگ می شود.

مشخصات میوه به

این میوه دارای درختی تقریباً بوته شکل با شاخه های نامنظم و درهم است و برگ هایی با دمبرگ کوتاه دارد و حاشیه های برگ های آن صاف است. گل های پنج پر این میوه بزرگ و صورتی رنگ مایل به سفید است.

آشنایی با بهترین نهال به:

درختان و نهال های به انواع گوناگون دارند که علاوه بر ویژگی های کلی خود که تقریباً در تمام ارقام مشترک است، ممکن است تفاوت هایی نیز با یکدیگر داشته باشند. اگر بخواهیم بهترین نهال به را از نظر میزان باردهی و بازده نام ببریم، می توانیم نهال به اصفهان را نام برده و اگر بخواهیم بهترین درخت به را از نظر مقاومت نام ببریم، می توانیم نهال به قرمز را معرفی کنیم. در ادامه به معرفی چند نمونه از بهترین ارقام به می پردازیم.

ویژگی های بهترین نهال به

رقم به اصفهان؛ بهترین نهال به:

این به که عنوان به کوزه ای را نیز دارد و بومی اصفهان و ایران است، هم از نظر کیفیت میوۀ تولیدی در سطح مناسبی است، هم باردهی و صرفه اقتصادی خوبی داشته و از سال اول به بار می نشیند.

درخت به اصفهان، میوه هایی یکدست، درشت و با کیفیت و آبدار تولید می کند که هم خوش عطر و طعم است و هم ماندگاری و انبارداری بالا دارد. این گونه خود گرده افشان است.

همچنین جهت تمایل می توانید با کلیک به روی عبارت (خرید نهال گردو) به مشاهده 28 رقم از انواع نهال گردو بپردازید.

نهال به ترش گونه ای از بهترین نهال به:

این گونه نیز بومی ایران است و دارای عطر و طعم خوبی است و بیشتر در آذربایجان کاشت می شود. مقاومت خوبی نسبت به سرما و خشکی داشته و انبارداری بالا، حدود 10 ماه دارد. طعم ملس تا ترش دارد و در تهیه مربا و غذا به کار می رود. دیرگل است و از سال دوم به بار می نشیند. این گونه نیز خود گرده افشان است.

نهال به قرمز؛ تجربه پرورش بهترین نهال به:

این نوع به که به عنوان به رویال نیز شناخته شده، دارای میوه شیرین بوده و کیفیت بسیار خوبی دارد. ماندگاری طولانی و مقاومت بالایی نسبت به خشکی دارد و بومی ایتالیا است. از سال دوم به باردهی رسیده و سایز متوسطی داشته و بازار پسند است. گونه گرده افشان به قرمز، به کوزه ای اصفهان است.

نمایی از به قرمز

رقم شاهرودی؛ پرورش بهترین نهال به:

این گونه نیز از انواع با کیفیت محسوب شده، میوه های درشت و مرغوب داشته و باردهی بسیار خوبی دارد. نهال به شاهرودی از سال دوم به باردهی رسیده و دیرگل بوده و نسبت به سرما و خشکی مقاوم است. این گونه نیاز به گونه گرده افشان نداشته و بومی ایران است.

پایه بهترین نهال به در بازار:

تمامی ارقام به که در بالا ذکر شده گونه هایی با پایۀ به – زالزالک هستند. معمولاً نهال هایی که با پایۀ به – زالزالک تولید شده و اصلاح نژاد می شوند؛ علاوه بر اینکه کیفیت بالایی دارند، از باردهی و صرفه اقتصادی خوبی نیز برخوردار هستند و از سال های اولیه به باردهی مناسب می رسند.

خواص به برای سلامت بدن:

همانطور که گفتیم؛ میوۀ به دارای ارقام و گونه های مختلف است که طیفی از رنگ زرد، از زرد روشن تا طلایی پر رنگ را به خود اختصاص می دهد. این میوۀ پرزدار با طعم گس خود، امکان نگهداری طولانی مدت را داشته و در فصل زمستان برای مدت نسبتاً طولانی قابل نگهداری است.

این میوه منبع غنی از فیبر و آنتی اکسیدان بوده و مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات بی نظیر و مواد مغذی فراوانی دارد. بهترین نهال به؛ میوه هایی با بیشترین خاصیت را برای صادرات و فروش مناسب داخلی تولید می کند. اگر یک تکه از این میوه را که حدود 100 گرم وزن دارد در نظر بگیریم؛ حاوی این ترکیبات است:

  • کربوهیدرات: 14 گرم
  • فیبر: 75/1 گرم
  • پروتئین: 3/0 گرم
  • آهن: 6/3% نیاز روزانه
  • پتاسیم: 4% نیاز روزانه
  • منیزیم: 2% نیاز روزانه
  • مس: 13% نیاز روزانه
  • منیزیم: 2% نیاز روزانه
  • ویتامین C: 15 % نیاز روزانه
  • ویتامین B1: 5/1 % نیاز روزانه
  • ویتامین B6: 2 % نیاز روزانه
  • چربی: صفر گرم

در میان ترکیبات موجود در میوۀ به، همانطور که می بینید؛ بیشترین میزان مربوط به ویتامین C و مس است.

تاثیر و فواید به در بهبود عملکرد بدن:

همانطور که گفتیم در صورت پرورش بهترین نهال به، میوه هایی پر خاصیت را تولید می کنیم. فواید زیادی برای به می توان برشمرد که تعدادی را ادامه ذکر می کنیم:

  • غنی از آنتی اکسیدان:

آنتی اکسیدان های موجود در به، باعث کاهش استرس متابولیک و التهاب و کم شدن آسیب های ناشی از وجود رادیکال های آزاد در بدن می شوند.

  • محافظت از قلب:

آنتی اکسیدان هایی نظیر فلانول ها، کوئرستین و کامفرول موجود در به؛ التهابات را کاهش داده و با کاهش فشار خون، از اعضایی مانند قلب محافظت می کنند.

  • مؤثر در اختلالات گوارشی:

تحقیقات نشان می دهد که میوۀ به و عصارۀ آن در رفع التهابات روده و زخم معده و همچنین کنترل علائم رفلاکس معده، مؤثر بوده و به بهبود علائم و تخفیف مشکل کمک می کند.با پرورش بهترین نهال به، میوه ها میزان فیبر بالایی داشته که در رفع مشکلات دفع و معده و کاهش اسید معده تأثیرگذار هستند.

  • تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش علائم آلرژیک در بدن:

با وجود داشتن مقادیر زیادی ویتامین C در خود و آنتی اکسیدان های قوی، به می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی و کاهش علائم الرژیک در بدن شود.

  • کمک به کاهش وزن و جلوگیری از چاقی:

به دارای چربی صفر، فیبر بالا و کربوهیدرات و ویتامین C بالا است؛ لذا مصرف آن به راحتی می تواند در جلوگیری از افزایش وزن و کمک به کاهش وزن مؤثر باشد.

  • خواص ضد سرطانی و ضد باکتریایی و ضد ویروسی:

با کاشت بهترین نهال به، بیشترین ترکیبات موجود در به از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی که در رفع التهابات نقش دارند، دیده می شوند. این ترکیبات به تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع مواد مضر و تولید کنندۀ بیماری کمک می کنند.

  • بهبود عملکرد کبد و کاهش چربی خون:

پر واضح است که فیبر بالا، آنتی اکسیدان های قدرتمند و ویتامین های موجود در میوه به می توانند با دفع چربی ها مضر و رفع التهابات ناشی از متابولیسم کمک کرده و به تقویت کبد یاری رسانند.

جمع بندی و نتیجه گیری از بهترین نهال به:

میوه های مختلف خواص و رنگ و لعاب متفاوت دارند و هر کدام مجموعه ای از فایده و عطر و طعم و مزه را به ما پیشکش می کنند و در کنار هم دنیایی رنگارنگ و شاداب و پرخاصیت می سازند.

یکی از این میوه های جالب، پرخاصیت، مفید و خوش عطر و طعم که یکی از قدیمی ترین انواع میوه ها و درختان را دارد؛ میوۀ به است که برای مصارف گوناگون از جمله مربا، شربت، شیرینی و حتی غذا و دارو به کار می رود. با توجه به طیف کاربردها شما نیز با کاشت این نهال می توانید بهره وافر را از پرورش بهترین درخت به، ببرید.

بنابراین برای آشنایی بیشتر و خرید بهترین نهال به، همین حالا به وسیله شماره های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =